RIS (Retail Inventory Specialists)

RIS është ndërmarja e parë e specializuar në ofrimin e shërbimit të inventareve në shqiperi! Përdorimi i një teknologjie moderne, na lejon të arrijmë objektivat tona, njëkohesisht duke kënaqur klientin dhe duke i paraqitur rezultatin e kërkuar. Kompania jonë garanton:

Precizion

Kryerja e një pune të saktë është prioriteti jon N°1

Shpejtësi

Cdo gjë e përfunduar brënda max. 6 orë pune

Teknologji

Paisje dhe sistem të patentuar, të projektuar nga ne

Komunikim

Të hapur dhe transparent për cdo bashkëpunim

Kush jemi

Anëtarët e ekipit tonë kanë fituar përvojën e tyre të punës në Europë, veçanërisht në Itali dhe së fundmi edhe në Shqipëri me akronimin R.I.S (Retail and Inventory Specialists) duke u përballur me nevojat e veçanta të klientëve individualë, në sektorë të ndryshëm: Supermarkete / Ipermarkete, Media, Tekstile, Kozmetikë, Farmaci etj.