INVENTARE NJËSISH TREGTARE

supermarket

Një inventar i suksesshëm për ne është kur ai ëshë i suksesshëm për kilentin! Skuadrat tona janë të trainuara për të kryer këtë veprimtari në menyrë të shpejtë dhe profesionale.


Për të arritur këtë sukses ne bazohemi në disa pika kyçe:

  • Takim njohje – një diskutim pa obligim me një agjentin tonë rreth nevojave tuaja për inventar
  • Para-inventar – pregatitje të dyqanit dhe zhvillimi i strategjisë të inventarit
  • Inventar&Vlerësim preçizioni – ekzekutimi i inventarit sipas strategjisë dhe rregullave të vendosura
  • Pas-inventar – Vlerësim mbi performancen e skuadrës

INVENTARE TË KUJDESIT MJEKËSOR

pharmacy

Skuadrat tona japin gjithë efiçencën dhe përvojën e duhur në lloje të ndryshme inventaresh në sektorin e mjekesisë, duke ju lejuar që të merreni më shumë me pacientët tuaj.


Ne përfshijmë sektorë të ndryshëm si:

  • Inventar për farmaci dhe depo farmaceutike
  • Inventar për paisje mjekësore
  • Inventar për spitale dhe klinika

INVENTARE NË INDUSTRI DHE PRODHIM

industry and production

Skuadra jonë është e përkushtuar në gjetjen e zgjidhjeve për nevojat tuaja të inventarit në magazina dhe fabrika të ndryshme. Na jepni propozimet tuaja ne ju ofrojmë gjith pervojën tonë për ti realizuar ato.


Propozime për biznesin tuaj:

  • Punë të personalizuar sipas kërkesave tuaja
  • Përgatitje të software dhe raporte të ndryshme
  • Dorëzim i punës brenda afateve pa ndërprerë aktivitetin tregëtar

Bashkëpunimet

Disa nga eksperiencat dhe klientet tanë të deritanishëm në Shqiperi, janë:

Aza electronics
Aza electronics
Terso
Terso
Gama market
Gama market
Farmaci Oxigjen O2
Farmaci Oxigjen O2